zaterdag 7 juni 2014

3de Lo-Loopt

LO

Dit is de tweede loop van de Lovendegemse Joggingcup. Men kan kiezen uit één tot vier ronden van een kleine drie km. Het is een mooi rondje door het groen en een paar hectometer een single track bestaande uit grind.
De loop is de eerste activiteit van het feestweekend Lo Kermis. Lo - niet te verwarren met het Westvlaamse stadje - is t.o.v. het dorpscentrum een wijk aan de overkant van de Brugse Vaart. De kermis behelst een draaimolen, botsauto's, een schiet -en een eendjeskraam. Samen met een frietkot en feesttent is het geheel neergepoot in een weide naast de hoofdstraat. In de feesttent vinden de inschrijvingen plaats. Erachter kan men zich wassen m.b.v. een emmer.

06/06/2014
Ik had deze week niet veel kunnen lopen. Ik besloot dit wedstrijdje dan ook aan te grijpen als een doorgedreven training. Het was warm, zonnig en windluw op deze vrijdagavond; tijdstip van de week waarop er in het Gentse in de zomer steevast een loopwedstrijd doorgaat.

 (foto: Johan 3athlon)
Bij deze temperatuur was het m'n bedoeling de kilometertijden onder de vijf minuten te houden. De eerste ronde liep ik met overschot om het tempo vol te houden tot op het einde. Zo geschiedde. Ik had wel de indruk dat er op het achterste gedeelte van de omloop een paar meter hoogteverschil op zat. Desalnietemin werd het trainingsdoel bereikt.

15de op 39 deelnemers____________11,4km in 54:37
http://connect.garmin.com/activity/518564365

Geen opmerkingen:

Een reactie posten