zondag 2 februari 2014

52ste Corrida van 't Sas

BREDENE-SAS

De openingsmanche van het Oostends Loopcriterium is een relatief korte wedstrijd van zeven en een halve km. Er staan twee sikkelvormige ronden door de wijk Sas Slijkens en langs de Spuikom op het programma. De koers is georganiseerd door de Roei -en Nautische Sportclub. Daar vinden ook de inschrijving en de prijsuitreiking plaats. De uitstekende douchegelegenheid bevindt zich in de Ibisschool, tevens start en aankomst.

01/02/2014
Het was vandaag het debuut van ons nieuw loopcollectief Runningteam DP Klimair met de nagelnieuwe lichtblauwe loopoutfit in première.



Om 15 uur werd de startbel voor de 422 lopers geluid. Het was met vijf beaufort winderig, maar droog bij zes graden. Ik startte, ook al was de afstand niet heel ver, met wat marge. Na twee km duwde ik toch even door om vlak voor de strook wind tegen de aansluiting met een groepje te maken. Het kwartet werd gegangmaakt door een haas die een vrouwelijke deelnemer op sleeptouw nam. Het was soms bijten om bij te blijven. We haalden in de laatste km zelfs nog een groepje in en m'n slothectometers kwamen er deftig uit. Opnieuw een goeie beurt!



111de op 292 Heren 1-4______________7,5km in 31:47
http://connect.garmin.com/activity/439487058

Geen opmerkingen:

Een reactie posten