vrijdag 15 mei 2015

23ste Permekeloop

JABBEKE

Sinds twee jaar speelt deze stratenloop van Hermes-AVJabbeke zich af op de baantjes op en rond het lokale sport -en vrijetijdscentrum dat gelegen is tussen de autostrade met omliggende campings, het KMO-nijverheidsgebied Vlamingveld en de dorpskern.
De vier ronden samen bedragen een kleine tien km.

13/05/2015
Zonnig weer vanavond. Een westelijk briesje met ruim vijftien graden waren de ideale weersomstandigheden om - in tegenstelling tot vorige week - een perfect uitgebalanceerde prestatieloop te voltrekken.
Ik startte dus voorzichtig met een goed zicht op de groep waar ik zou kunnen in zitten moest ik rapper starten. De eerste kilometer ging tien seconden trager dan vorige week. De tweede kilometer met de bochtige graspassage klokte al onmiddellijk af in 04:30. Het gevoel was niet super.
Een groepje haalde me. Ik pikte niet aan. Kort achter me situeerden zich DP Klimair medeploeggenoten Ronny, Luc en nieuwbakken lid Saïda zich. Na vier en een kwart km haalde Molenloper Hans Grootaerd me in. Zijn tempo was op maat en ik dankbaar ging mee. Het gevoel was beter. Af en toe nam ik over. Hem bedreigen tijdens onze langgerekte eindversnelling deed ik niet meer.
Het gemiddelde was evenwaardig aan vorige week, maar de manier waarop zoveel fijner.
Op naar de volgende.

98ste op 266 deelnemers________________9,85 km in 43:15_______________04:23/km
https://connect.garmin.com/modern/activity/773894157

Geen opmerkingen:

Een reactie posten