donderdag 6 september 2018

34ste Lindekensjogging

EVERGEM

Deze kleinschalige loop is onderdeel van de Lindekensfeesten. Er kan gekozen worden tussen één, twee  of drie grote ronden van ruim vier kilometer. Inschrijvingen, de start van de kids run, de aankomsten en douchen gebeuren aan de Sporthal Evergem-Centrum. De start van de jogging zelf geschiedt aan de kapel aan een splitsing van wegen. De omloop haspelt door verkaveling van de gelijknamige wijk en een stuk platteland ten noorden er van.

16/08/2018
Zoals reeds enkele malen aangehaald dien ik soms te lopen wanneer het kan omdat de agenda te vol zit. Deze maand kwam dit extreem tot uiting met een non-activiteit van een halve maand. Zodoende forceerd ik een deelname aan een loopwedstrijdje op de verlofdag van Sylvianne, die samen met de kindjes de verplaatsing maakte richting Gentse kanaalzone.


Zoon Bryan (3) wilde ook lopen. Voor € 2 nam hij deel aan de Kids Run. In tegenstelling tot anderen liep en wandelde hij de gehele 700m zelf. Zijn verdiende prijs was een ijsje.Aan de borstnummers viel af te lezen dat de belangstelling voor de langste afstand op deze doordeweekse donderdag met zomers weer tegenviel. Heel erg was dit niet. Je moest enkel opletten dat je niet drie vierde van de wedstrijd alleen liep. Na een overwogen start waren er gelukkig wel enkelen van mijn niveau in mijn omgeving te bespeuren. Na één ronde maakte ik een sprongetje naar een oudere voorligger, waarmee ik de rest van de koers kon voltrekken.

Zodoende lagen mijn gemiddelde kilometertijden mooi gelijk en kon ik mede door een goeie dag beslag leggen op de zevende plaats op twintig deelnemers.

7de op 20 deelnemers________________13km in 57:30
https://connect.garmin.com/modern/activity/2940530977

Geen opmerkingen:

Een reactie posten