dinsdag 18 augustus 2015

32ste Sirenejogging

MIDDELKERKE

De sirenejogging is geen strandloop. Hoewel ze meetelt voor het kustcriterium is deze grotendeels verhard. Er wordt gestart op het plein tussen het zwembad en De Branding,  centrum van deze loop. Men start eerst met een hellinkje tot op de kustbaan die drie en een halve kilometer rechtdoor wordt gevolgd. Daar wordt er gekeerd om door het Raversijdse natuurpark via grind -en macadamwegels en de betegelde Middelkerkse duinenpaden te arriveren.
Kiezen kan men tussen één of twee ronden, zijnde tien mijl. Let wel dat voor de puntenlopers de lange afstand niet van tel is. Hiervoor moet je de acht lopen.

16/08/2015
De noorderbries - die het volledige kustbaanstuk schuin tegen stond - zorgde er voor dat ik Saïda weer meepakte gedurende de race. Wel opvallend hoeveel lopers zich achter ons schuilhielden, zich er een heus peloton vormde en hoe de helft ons vlak voor het keerpunt voorbijliep om het technischer tweede deel met een vrije baan aan te vatten. Wij lieten het ons niet aan het hart komen. We hadden met ons egale tempo twee dames voorbijgestoken en waren zelf niet ingehaald.
Nu was het opletten wat asem over te houden voor de paar korte doch nijdige klimmetjes en afdalinkjes die we nog op ons bord kregen. Dat ging met nog steeds constante tussentijden al bij al degelijk, hoor. Monter finishten we na één ronde aan dertien per uur gemiddeld.


56ste & 57ste_op 255 deelnemers_____________8km in 37'_____________13km/Hr
https://connect.garmin.com/modern/activity/867925961

Geen opmerkingen:

Een reactie posten