dinsdag 3 maart 2015

4de VAC Natuurloop 2014/2015

CADZAND-BAD

Deze langwerpige lus heeft een adembenemend parkoers. Na de start wat versleten asfalten glooiende duinenwegjes, vervolgens ruim een kilometer strand, nadien nog trappen om twee duinenovergangen te overwinnen en tenslotte de laatste rechte lijn in een soort beige grind. De inschrijvingen vinden plaats in strandpaviljoen De Zeemeeuw. Men kiest uit 1, 2 of 4 ronden van 2,55km.

01/03/2015
Een zeer stevige westenwind vandaag aan de Zwinmonding. Deze allesbepalende factor, die op het strand pal in het nadeel blies, zorgde voor voorzichtigheid bij de deelnemers.
De eerste strandpassage bij hoog water liepen we nog redelijk gegroepeerd. Maar dan verbrokkelde het gezelschap. Toen na twee ronden de middenafstand afhaakte, besloten Niek Rijnberg en ik de resterende twee ronden samen af te leggen. Op het strand wisselden we elkaar met korte aflossingsbeurten af. Na een kleine vijfenvijftig minuten aan een schijnbaar traag wedstrijdgemiddelde kwam ik - door snellere trapoverschrijdingen - aan met een lichte voorsprong op Niek.

12de op 18 deelnemers______________________10,2km in 54:53
https://connect.garmin.com/activity/709174212

Geen opmerkingen:

Een reactie posten