zondag 7 september 2014

5de Zomerloop

BREDENE

De afsluitende manche van het Loopcriterium van de Kust - keuze is er tussen één ronde van zes of negen km - is de enige die geen zandpartijen in de omloop kent. Eerst wordt er van aan het sportcentrum, pleisterplaats van het evenement, in oostelijke richting gelopen om dan via een paar bochten en een tunneletje de duinen te bereiken. Het heuvelende gedeelte daar blijft steeds op het betegelde pad. Na dit nijdiger intemezzo wordt de kustbaan opnieuw gedwarst om door de hoofdstraat van Bredene-Bad en opnieuw via een paar bochten het sportcentrum te vervoegen.

29/08/2014
Na m'n werk in Brussel was ik toch nog op tijd ter plekke geraakt om m'n derde kustloop van dit seizoen af te leggen. Dit minimum is nodig om aan de recreantentombola op het einde van september te kunnen deelnemen. De deadline tot tombola-inschrijven is met datum van 01 september echter heel krap na de Zomerloop van Bredene.
Een doorgedreven training zag ik wel zitten vandaag. In de eerste km kwam ik Jeannine De Schrijver tegen en we besloten samen met Ronny - DP Klimair teammanager - De Petter tegaar te lopen. Dit kwam voornamelijk van pas in de op-en-neer gaande betegelde duinenpassage waar de matige wind tegen stond. Het was plezant lopen bij aangenaam weer. We legden de negen km af aan 04:30 gemiddeld in een dikke veertig minuten.

Uitslag, nabeschouwing & foto's
http://connect.garmin.com/modern/activity/579139320

Geen opmerkingen:

Een reactie posten