maandag 31 maart 2014

10de Lenteloop

OUDENBURG

De omloop is zoals vorig jaar. Men dient twee ronden van 5,3 km af te leggen.

29/03/2014
Het was pràchtig weer vandaag. Een zwak windje, het zonnetje en een temperatuur van ruim 15°. Ik was echter wat vermoeid. Een onregelmatige werkweek, een verkoudheidje en het blijven plakken na het bijwonen van de eerste Play-Off 1-match van Club Brugge de avond voordien lieten zich gewaarworden.
Het kwam er dus op aan relatief kalm te starten. Zo gezegd, zo gedaan. Ik zat daardoor wel een groep verder dan gewentelijk. Na vier km begon het wat te verlastigen.
In de tweede ronde trokken Liesbeth Cappon en ikzelf de kop. Het groepje verbrokkelde. In de laatste km haalden we nog drie uitgewaaiden uit de vorige groep in. Hoewel het soms lastig was, hadden we dus niet onverstandig ingedeeld. Ik was wel ruim een halve minuut trager dan vorig jaar.
M'n vader deed ook nog eens mee. Hij legde de afstand in 53' af met een gemiddelde snelheid van twaalf km/uur. Niet slecht voor iemand met een leeftijd van 67 1/2 jaar!
Ondanks dat - na Koen en John - onze derde HVB DP Klimair teamlid, Luc, vorige week geblesseerd is uitgevallen, hebben de overigen met een puike prestatie uitgepakt. Ons teamklassement blijft dus intact. Op naar de volgende.
De winnaar werd triatleet Kenneth Vandendriessche.

111de op 280 deelnemers______10,6 km_in47:27______13,7km/hr
http://connect.garmin.com/activity/471085942.
(Foto's:  Sportraad Oudenburg)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten