maandag 29 april 2013

4de Ginsteloop

DE GINSTE

De eerste prestatieloop van het criterium 'Lopen in het Molenland' is de Ginsteloop in De Ginste. De inschrijving en prijsuitreiking gaan door in de Ginstezaal naast de Ginsteschool. De start en aankomst is t.h.v. de Sint-Jozefskerk. De drie maal af te leggen vierzijdige toer bevindt zich ten westen van het centrum. De zijde het verst van het dorp ligt aan de overkant van de Mandel, waar een nijdig klimmetje de lopers opwacht.

27/04/2013
Het was een droge dag met af en toe wat zon met een matige noordenwind. Ik mocht het borstnummer 1075 - met m'n geboortejaar '75 er in vervat - opspelden. Zou dit me geluk brengen?
Ik kende de omloop niet dus had ik me voorgenomen niet te snel te starten. Omdat er na de start een gaatje viel achter mij en ik dan maar besloot m'n voorligger te volgen, was dit een loos voornemen. Ik beklaagde het me al gauw. Na anderhalve km diende ik terug te schakelen. Ik had weinig kracht en tred in de kuiten. Bovendien was m'n maag niet 100% omdat ik iets te laat en iets te veel gegeten had 's middags. Gecombineerd met het reliƫf en de wind werd het een slechte loop. Ik kon m'n niveau niet halen. De kilometertijden lagen rond de 04:40 en ik kwam in een teleurstellende 46' binnen.

61ste op 126 deelnemers_______10km in 46:01________13,04km/hr
http://connect.garmin.com/activity/305243660

Geen opmerkingen:

Een reactie posten